Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina olt" (2.61 secunde)
nu activeaza in prezent la nici un club, el despartindu-se la mijlocul turului actualului campionat de ALRO Slatina (Liga a II-a), in timp ce Ovidiu Stanga este antrenorul echipei nationale sub 19 ani a Romaniei.
Societate                    Cotatia 31 august         Variatia---------------------------------------------------------------SIF Oltenia                    4,58 lei/actiune      +1,55%---------------------------------------------------------------Oltchim                      1,010 lei/actiune           0%---------------------------------------------------------------Alro Slatina                    9,5 lei/actiune      +0,53%---------------------------------------------------------------Electroputere Craiova     1,36 lei/actiune     +7,09%---------------------------------------------------------------Santierul Naval Orsova      19 lei/actiune      +5,55%---------------------------------------------------------------Automobile Craiova         30 lei/actiune     -10,18%---------------------------------------------------------------
In decembrie 2007, specialistii de la ALRO Slatina, nu au putut sa identifice aliaje similare de aluminiu produse in lume.
Inginerii de la Alro Slatina, una dintre cele mai mari companii de aluminiu din Romania si din Europa, examinand aceste rapoarte de analiza, nu au putut identifica vreun aliaj de aluminiu similar, produs oriunde in lume.
Se stie, insa, ca Theodor Stolojan, are ceva de explicat in legatura cu Alro Slatina, una dintre firmele beneficiare de energie ieftina.
În 2002, consultantul Hyder Consulting, care a coordonat si lucrarile la tronsonul Craiova-Filiasi, a întocmit un studiu de prefezabilitate pentru patru kilometri de sosea, însa proiectul construirii celor 25 km de sosea a ramas suspendat, în conditiile în care nu a început executia nici la podul Calafat-Vidin.
În 2002, consultantul Hyder Consulting, care a coordonat si lucrarile la tronsonul Craiova-Filiasi, a întocmit un studiu de prefezabilitate pentru patru kilometri de sosea, însa proiectul construirii celor 25 km de sosea a ramas suspendat, în conditiile în care nu a început executia nici la podul Calafat-Vidin.
Liderii Opozitiei din judetul Olt au pregatit marti o surpriza de proportii reprezentantilor Uniunii Nationale PSD+PUR.
Oficialii formatiei FC Olt Slatina au inceput sa intareasca linia mediana, ieri fiind cooptat in lotul lui Dan Oprescu si mijlocasul dreapta Iosif Melcea, de la Muresul Deva, formatie pentru care a marcat de trei ori in turul campionatului.
Primarul Slatinei, Darius Valcov, a cerut sprijin conducerii CEZ Romania, companie detinatoare a SC Electrica Oltenia, pentru dezvoltarea infrastructurii in cartierul Crisan si pentru reabilitarea retelelor de alimentare cu energie electrica invechite la nivelul carora se produc frecvente pene de curent.
Un membru al Partidului Democrat Liberal (PD-L) este cercetat de politie pentru ca ar fi impartit pachete cu alimente in campania electorala, la Ganeasa - Olt.
SC Altur SA, cel mai mare producator de componente pentru sisteme de franare auto din tara si cea de-a treia societate comerciala profitabila de pe platforma industriala a municipiului Slatina, va ramane cu 750 de angajati.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, Jenel Copilau, a aratat ca "factorii de decizie importanti nu au luat pozitie ca drumul Craiova-Slatina-Pitesti sa se construiasca, in conditiile in care era aproape ca si eliberata autorizatia de construire. Aceasta investitie rezolva problema infrastructurii in cele doua judete, Dolj si Olt".
Divizionara secunda FC Olt Slatina a pierdut amicalul sustinut ieri, pe "sinteticul" de la Bradu, in compania formatiei de Liga a IV-a, FCM Pitesti, scor 0-1, singurul gol venind in repriza a doua.
Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori si viscol in judetul Olt, valabila pana la miezul noptii.
Pe de alta parte, tot ieri, intr-o alta cauza, procurori din cadrul DIICOT - Structura Centrala, ca urmare a unei alte cereri de asistenta judiciara internationala formulata de autoritatile judiciare din Franta, au facut 17 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Dolj, Olt, Bacau, Prahova, Bistrita Nasaud, Maramures si Cluj, in vederea documentarii activitatii infractionale desfasurate de membrii altui grup infractional organizat, format in principal din cetateni romani care, de la inceputul anului 2009 si pana in prezent, au realizat importante castiguri materiale injuste, utilizand pe teritoriul Frantei carduri bancare falsificate.
Prefectul de Olt, Mario de Mezzo, ar putea sa aiba probleme cu legea. Mai multi locuitori din Slatina il acuza ca le-ar fi furat datele personale si le-ar folosi in scop electoral.
Basescu s-a referit in sedinta Executivului si la memoriul Alro, precizand ca nu a trimis documentul la Guvern pentru ca producatorul de aluminiu sa primeasca energie mai ieftina.
la Presedintia Romaniei, a efectuat sambata un turneu electoral in Craiova si Slatina. ... Liderul PD a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Slatina ca actuala formula de dezbateri electorale adoptata de televiziuni nu este corecta fata de cetatenii Romaniei.
Mircea Grosaru, deputat al Asociatiei Italienilor din Romania - administrator judiciar la OLOINITA SRL si la SALUBRIS CONSTRUCT SA, si Marian Jean Marinescu, deputat PD de Dolj, vicepresedinte al PD Dolj, administrator la SC ALTUR SA Slatina si la MAGAL CRAIOVA SA.
google-analytics.com